bertilkok.punt.nl
Kok in de clip

"Hé, zag ik jou voorbij komen op MTV?" Zo'n vaart zal het wel niet lopen. Sinds enkele maanden speel ik trompet in de Zwolse ska-band Koos Busters. Ska is een oude jeugdliefde. Een danser ben ik nooit geweest. Op de muziek van Bad Manners, The Specials en vooral op die van Madness ging ik vroeger echter helemaal los. Als dit op een feestje voorbij kwam was niemand in een straal van 3 meter om mij heen veilig voor mijn rondzwierende lange stelten.

Toen ik dan ook op Facebook een oproep voor een trompettist voorbij zag komen, aarzelde ik niet lang. De auditie werd gedaan en voor ik het wist, namelijk dezelfde avond nog, was ik "aangenomen". Twee weken later stond ik al met de heren op het podium bij geweldige optredens op Koningsnacht en Koningsdag in Zwolle.

Maar goed, MTV? Nee hoor, dat niet. Wel hebben we met de cover "I won't let you go" van de Bluesbusters onze eerste videoclip opgenomen. Op TV heb ik hem nog niet voorbij zien komen. Het aantal kijkers via Youtube loopt wel erg lekker op. De clip is HIER te zien. Als band zijn we behoorlijk actief op social media, met als uitschieter onze FACEBOOKPAGINA. De komende weken zijn we met vakantie. En we staan nu al weer te popelen om te beginnen. Een songwriter uit Zwolle heeft namelijk een érg leuk liedje voor ons geschreven. Die moet dus ingestudeerd en opgenomen worden. Met dan uiteraard weer een nieuwe videoclip. Kortom, houd ze in de gaten die gasten van Koos Busters!


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl