bertilkok.punt.nl
Kok en de tranen van Ilse
De tranen van Ilse, Ilse Delange Boulevard tranen overlijden vaderAl zappend kwam ik nota bene terecht bij RTL Boulevard. Ilse Delange gaf een exclusief interview. Één keer wilde ze het verhaal over het overlijden van haar vader doen en dat moest het dan maar zijn. En Ilse deed dat zoals alleen Ilse dat kan. Een verhaal met een lach en een traan. Een verhaal vol liefde. Over hoe mooi zo'n afscheid kan zijn. En hoe verdrietig.
 
Ik heb al jarenlang een zwak voor Ilse Delange. Niemand laat de Twentse tongval zo charmant en ontwapenend klinken als zij. Tijdens interviews of aankondigingen tussen nummers door val ik dan ook altijd als een blok voor Ilse. Daarnaast vind ik haar ook een fantastische zangeres. Haar CD World of hurt is menig vakantie urenlang afgespeeld in onze auto. Ook 3 andere CD's en een live DVD worden met regelmaat door ons beluisterd en bekeken.
 
Bij vrouwlief liepen de tranen tijdens het interview over de wangen en ook ik hield het niet droog. Als je iemand zo liefdevol over het verlies van een dierbare hoort praten raakt dat je tot in het diepst van je ziel. Zo werden de tranen van Ilse ook die van mij en mijn vrouw. En stiekem, heel stiekem, werd ik nóg een beetje meer verliefd op Ilse.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl