bertilkok.punt.nl
Kok gaat alleen verder
Photobucket
Het zat er aan te komen, maar vanaf vandaag is het écht zover. Evy heeft me de laatste 9 weken prima geholpen. Drie keer per week maar liefst ging ik samen met haar op stap. Vanochtend voor het laatst. De training bestond deze laatste keer uit 10 minuten hardlopen, minuutje wandelen en nog eens 20 minuten hardlopen.

Van harte ging het niet, deze laatste keer. Van de 27 keer dat ik Evy in mijn oortjes hoorde, ging het twee keer niet zo lekker. Vandaag was dat er één van. Maar liefst twee keer ging ik over tot wandelen, terwijl dat niet de bedoeling was.

Ik laat me hier allerminst door ontmoedigen. Over het algemeen ben ik klaar voor 30 minuten hardlopen. In dat halve uurtje moet ik in mijn gemiddelde tempo net iets meer dan 5 kilometer kunnen afleggen.

Doel 1 is bereikt: het hardloopschema van en met Evy volledig afwerken. Het tweede doel is volhouden en minimaal 2 keer per week circa 30 minuten hardlopen. Het moeilijkst zal dit zijn op donkere avonden en met slecht weer. Beiden zitten er natuurlijk volop aan te komen.

Via Endomondo.com houd ik mijn vorderingen bij. Deze zijn doorgelinkt naar Twitter en Facebook en ook voor anderen zichtbaar. Ik ben benieuwd of ik het red, zo in mijn eentje.

Reacties

Janneke op 26-09-2011 13:57
Goed bezig, maar ga je niet met haar door voor de 10km? Kan ze nog een week of tien lekker in je oor fluisteren met haar Vlaamse accentje (blijf wel niet stilstaan!).
Anne op 26-09-2011 21:21
Cool!
Lopen in de avonden (of ochtenden) is goed te doen. Schaf een mutsje en loophandschoenen aan (kosten vallen reuze mee) en dan loop je heerlijk.


bertilkok op 27-09-2011 08:09
@Janneke. Eerst nog even niet. Eerst wat regelmatig voor elkaar krijgen en de 5 kilometer nog wat gemakkelijker lopen. Daarna wellicht uitbouwen.
@Anne; lijkt me een goed plan!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl